Informació d'Entrega

Una vegada rebut i comprovat el pagament de la petició l'Associació DNI.cat procedirà a l'elaboració i a l'enviament en un termini aproximat d'un (1) a cinc (5) dies hàbils. Els enviaments es realitzaran amb justificant de recepció i seran certificats pel que solament el sol·licitant podrà recollir la comanda. Els terminis aproximats però no garantits solen ser d'un (1) a deu (10) dies per a la península i Balears, i de quinze (15) dies o mes per a Canàries, Ceuta,  Melilla i la resta del mon comptant a partir de la data d'expedició.

L'Associació DNI.cat es compromet a complir el termini de lliurament indicat, en qualsevol cas, de no poder complir-se l'hi comunicarà al Client via correu electrònic o al telèfon que ens ha facilitat durant el procés de registre. Si no rebés la comanda en el termini estipulat pot posar-se en contacte amb l'Associació DNI.cat mitjançant el Formulari de contacte (https://www.dni.cat/index.php?route=information/contact) que posem a la seva disposició o del telèfon del nostre servei d'atenció .

Els enviaments es realitzaran mitjançant carta certificada i/o agències de repartiment especialitzades. En el cas que vostè requereixi un servei de lliurament urgent i aquest sigui possible, l'Associació DNI.cat li informarà del cost corresponent a l'enviament el qual correrà íntegrament al seu càrrec. En cas de no poder subministrar una comanda per força major, l'Associació DNI.cat avisarà al Client al més aviat possible.