Ajuda'ns i treu-ne profit!

Fes-te afiliat de DNI.cat i emporta't un pessic de cada petició que aconsegueixis!

El programa d'afiliats de DNI Català és gratuït i permet als seus membres obtenir ingressos mitjançant la col·locació d'un enllaç al seu lloc web, bloc, xarxa social, correu electrònic, etc. que anunciï productes específics de DNI Català. Guanyaràs la comissió d'afiliació per a les vendes realitzades als clients que han fet clic als enllaços. El percentatge de comissió estàndard actualment és del 5%.

Visita l'apartat d'afiliats i comença ara!


Que és el programa d'afiliats o referits de DNI.cat?

El programa d'afiliats de DNI.cat és un sistema en el que promociones els nostres productes mitjançant l'ús de les eines que nosaltres posem a la teva disposició, i en el cas de realitzar-se una petició, tu guanyes una comissió que normalment serà un percentatge del preu total de la transacció. En termes més senzills, és una tasca comercial en la qual tu guanyes diners quan es realitza alguna petició provinent del teu enllaç.

Si mai abans havies sentit parlar sobre els enllaços d'afiliats, has de saber que és un sistema que consisteix en dirigir trànsit (visitants) des del teu blog, correu electrònic, xarxa social (facebook, Google+, Twitter, Instagram, etc.), web, etc. a la nostra pàgina web. Això s'aconsegueix mitjançant uns enllaços especials que contenen un codi personal teu, el qual queda registrat a l'hora de fer-se una petició. Si algun visitant del teu blog, correu electrònic, xarxa social (facebook, Google+, Twitter, Instagram, etc.), web, etc. punxa en el teu enllaç, automàticament anirà al web de DNI.cat i quedarà registrat com a "client" teu.
El millor de tot això, és que el visitant no té perquè fer una petició al mateix moment en què visita la nostra web, aquest disposa de 30 dies per a fer-ho i tu rebràs la comissió igualment. Això s'aconsegueix de forma automàtica a través de les cookies.

Idees per el teu programa d'afiliats de DNI.cat

Avui dia quasi tothom disposa d'una adreça de correu electrònic, és a una xarxa social (facebook, Google+, Twitter, Instagram, etc.), participa en un fòrum, o fins i tot gestiona un bloc, o és propietari d'una pàgina web. Una manera de promocionar la teva afiliació és mitjançant un peu a cada entrada que facis a les xarxes socials (facebook, Google+, Twitter, Instagram, etc.), als correus que envies, a les firmes de les entrades als fòrum en els que participes amb l'enllaç d'afialiat que et proporcionarem des del teu apartat d'afiliat, o amb un enllaç en el menú del teu bloc o pàgina web que apunti al mateix.

Una recomanació és escurçar l'enllaç perquè no es pugui veure el codi d'afiliat, la majoria de les persones deixen aquests enllaços al descobert, però hi ha molta gent que és força reticent a visitar els enllassos en aquest format, en veure que són enllaços d'afiliats no els visiten.

Google ofereix aquest servei en aquest enllaç Google url shortener, i Twitter també quan fas un tuit amb un enllaç.

Exemple:

  • DNI Català amb Google url shortener
    1. https://www.dni.cat/peticio-DNI-Catala?tracking=56eee3d39de5e -https://goo.gl/o8EAwL
    2. https://www.dni.cat/peticio-CIC-Catala?tracking=56eee3d39de5e - https://goo.gl/o9lckC
  • DNI Català amb Twitter
    1. https://www.dni.cat/peticio-DNI-Catala?tracking=56eee3d39de5e - https://t.co/5dQLIMLzHM
    2. https://www.dni.cat/peticio-CIC-Catala?tracking=56eee3d39de5e - https://t.co/s8GkbPVJlc

Escrit per Associació DNI.cat


comentaris de "Ajuda'ns i treu-ne profit!"