Benvingut/da a DNI.cat!

adnCatalunya té uns elements d’identitat propis que la singularitzen del conjunt de les nacions d’Europa: La llengua, la cultura, i el dret i la voluntat d’autogovern. Aquests factors són presents al llarg de la història de Catalunya d’una manera ben evident i evolucionen en el temps, generant tensions per la mateixa complexitat que comporten i pel context situacional-polític, sòcio-econòmic o territorial en què la història de Catalunya es desenvolupa. Els ciutadans dels països catalans tenim una identitat, cultura, llengua, forma de pensar, manera de fer, gastronomia, etc... pròpia.

dni_anticL'origen del Document Nacional d'Identitat Catalana es remunta sobre l'any 1981, quan en Mn. Josep Dalmau i Olivé, juntament amb altres promotors de la cultura catalana, van disenyar el document acredidatiu de nacionalitat. Aquest en el seu moment va acomplir l'objectiu de reforçar el sentiment de pertanyer als Paisos Catalans.

 

Aprofitant els recursos que actualment ens proporciona la tecnologia, posem a la vostra disposició DNI.cat, des d'on podreu aconseguir un nou format, mes modern i de dimensió estandarditzada (8,24 cm. x 5,4 cm.). Amb aquest nou document també es guarda un registre de les dades introduïdes per a futures renovacions i/o rectificació de les dades, que passaran a formar part d'un arxiu completament confidencial, que en un futur, sempre depenent del número d'usuaris, usarem per demanar la seva legalitat.

Com puc aconseguir el DNI dels Països Catalans?

Descripció de l'anvers i l'inrevés del nou document:

 

Descripció DNI 

Escrit per Associació DNI.cat


comentaris de "Benvingut/da a DNI.cat!"